Câți ani are Lorena, soția „minoră” a lui George Buhnici! „Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea!”

 

George Buhnici a stârnit o mulțime de comentarii, după ce a spus că-și dorește ca femeile care merg la mare să treacă și pe la sală pentru a nu ieși în evidență cu vergeturi.

 

La Xtra Night Show, cunoscutul jurnalist de tehnologie a făcut o declarație care s-a viralizat rapid pe internet. Astfel, el a spus că femeile trebuie să meargă la sală înainte de a ajunge la mare, pentru a nu se afișa pe plajă cu vergeturi. El a mai spus totodată că are mare noroc cu soția lui că arată precum o minoră.

 

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea Xtra Night Show.

 

Chiar dacă soțul ei susține că „arată ca o minoră”, Lorena Buhnici are 40 de ani. Soția lui George Buhnici a absolvit SNSPA, în Comunicare și Relaţii Publice, specializare Marketing Politic) și a început să lucreze de când avea vârsta de 18 ani. „M-am născut la Ploiești, într-o zi de iarnă frumoasă, 29 decembrie 1981. Am avut o copilărie pe care dacă aș putea aș povesti-o într-o carte plină cu ilustrații. Năzdrăvăniile, râsetele în hohote, școala, fratele mai mare, mereu cu grijă față de sora mai mică, mereu pusă pe boacăne, vacanțele la bunici, scovergile făcute de bunica, părinții, cei mai frumoși și buni din lume, prietenii, apoi liceul, prieteniile legate încă și acum, iubirile, și mai apoi facultatea și …schimbarea. M-am angajat la 18 ani, ce a pornit de la o practică peste vară (am terminat SNSPA – Comunicare și Relaţii Publice, specializare Marketing Politic), la revista auto a Registrului Auto Român”, se descrie Lorena Buhnici pe site-ul personal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest