Catrinel Sandu este o mamă fericită: ”A luat premiu semnat de Joe Biden”

 

Vedeta și-a refăcut viața în Statele Unite și este mai mult decât încântată de modul în care evoluează cele două fetițe ale ei.

Catrinel Sandu a plecat cu cele două fiice ale ei în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a refăcut viață, căsătorindu-se cu Steve. Fetele pe care le are din mariajul cu Gabriel Trifu s-au adaptat excelent peste Ocean, fiind un motiv de mândrie pentru dansatoare. Fiica cea mică a obținut și un premiu important, semnat de Joe Biden, pentru cele mai bune rezultate.

„Sara este fiica cea mare, care mai are puțin și face 15 ani, vorbesc românește amândouă foarte bine, mai mult Sara că ea a fost mai mult în România. Lara vorbește și ea românește, înțelege, dar un pic cu un fel de accent (...) Tocmai ce a luat un premiu foarte important (n.r fiica cea mică, Lara). Sunt niște premii de la Joe Biden semnate de el pentru cea cel mai bun achievement, pentru cele mai bune rezultate din punct de vedere al performanței academice, al premiilor pe care le-a luat, deci avem aici o fată care trage foarte tare”, a declarat Catrinel Sandu, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Dacă Lara a câștigat un premiu semnat de președintele SUA, Sara, fata cea mare, îi aduce bucurii și mai mari întrucât îi calcă pe urme, făcând balet și dans de societate. „Numai 10 pe linie (...) Face balet și ballroom, adică dans de societate. Sunt două companii, compania de balet și una de ballroom (...) Am două fete minunate”, a mai spus Catrinel Sandu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest