Ce a pățit Anca Neacșu de la A.S.I.A, după ce a fost confundată cu cea mai bogată româncă: “De ce am fost închisă patru ani!”/ VIDEO

 

Anca Neacșu de la A.S.I.A a fost invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, unde a povestit una dintre situațiile incredibile în care a fost pusă, după ce a fost confundată cu cea mai bogată româncă!

Coincidență de nume, Anca Neacșu de la A.S.I.A a fost confundată cu o altă blondină cu același nume, considerată una dintre cele mai bogate românce din lume. Nimic problematic până aici. Situația s-a complicat în momentul în care “sosia” vedetei a stat în arest timp de patru ani de zile.

Potrivit spuselor sale, fosta solista de la A.S.I.A a fost atenționată de apropiații săi că în presă au apărut mai multe articole cu pozele ei, însă cu un subiect care nu o privea… aparent. Toți cunoscuții ei au sunat-o si au întrebat-o de ce a fost încarcerată timp de patru ani, fiind nevoită să explice de fiecare dată că la mijloc este vorba de o confuzie, de fapt.

”Deci, de vreo zece ani a apărut o știre de genul. Eu eram deja în Turcia, măritată și mă sună telefoanele din România: ”Băi, ce-i cu tine? Știam că te-ai măritat cu un turc”. Domnul respectiv (n.r. soțul celeilalte Anca Neacșu) este indian, dar pentru unii nu contează, tot ceva străin. Blondă, înaltă și atunci am auzit pentru prima oară de Anca Neacșu. Măi, noi nu avem nicio vină. Nici ea, nici eu. Fata chiar mi-a dat follow pe Instagram, ne-am împrietenit. S-au scris în zece ani de câteva ori despre ea, dar faza este că erau pozele meu, scrie despre A.S.I.A., despre succes. M-a sunat lumea sâmbătă seară și m-a întrebat de ce am fost închisă 4 ani”, a declarat Anca Neașcu la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest