Ce alimente nu mai mănâncă Daniela Crudu în sarcină: „Îmi e rău”

 


Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină. Fosta asistentă TV nu mai poate să mănânce mâncare, dar se străduieşte pentru că trebuie să se alimenteze. Momentan, preferă să se hrănească cu fructe sau croissante şi asta pentru că anumite alimente nu le mai suportă. La carne a renunţat complet, pentru că îi este rău.

Bruneta a mărturisit că nu mai are aceeași energie pe care o avea înainte de sarcină şi spune că obosește foarte repede de când este pe cale să devină mămică. „Nu am vrut eu, nu îmi mai e poftă. Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mancare. Mi-a fost primele două luni rău de tot.

Nu mă simt obosită, dar nu mai am nici vibe-ul ăla. Înainte beam energizante, cafea, parcă acum obosesc mai repede. Am mâncat un corn, am mâncat un fruct. Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că, în curând, o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza, acum m-am obișnuit să dorm ziua.„, a declarat bruneta la Xtra Night Show.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest