Ce au spus Viorica și Ioniță de la Clejani despre acuzațiile aduse de fiul lor lui Alex Velea și Antoniei: “Și-a atins scopul”/ VIDEO

 

Ultimele declarații făcute de Fulgy referitoare la Alex Velea și Antonia au luat prin surprindere pe toată lumea, ele venind la scurt timp după ce fiul Clejanilor îi ridica în slăvi pe cei doi artiști, având numai cuvinte de laudă pentru aceștia. Invitați în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Viorica și Ionița de la Clejani au comentat acuzațiile grave pe care băiatul lor le-au adus lui Alex Velea și partenerei sale.

Fulgy a stârnit un adevărat scandal în lumea mondenă românească, după ce a fost prins de autorități la volan sub influența substanțelor interzise. Negând vehement că ar fi consumat stupefiante, fiul Clejanilor a dezvăluit că motivul pentru care oamenii legii l-au depistat pozitiv la droguri a fost din cauza inhalării drogurilor consumate de artiștii de la Golden Boy Society, casa de productie a lui Alex Velea.

Ulterior, scandalul a devenit din ce în ce mai mare, după ce Fulgy a spus în gura mare pe internet că și Alex Velea consumă stupefiante. Așa cum era de așteptat, artistul a avut o reacție dură în ceea ce îl privește pe fiul Clejanilor, menționând că nu va lua în seamă cuvintele pe care le-a spus despre el, dat fiind că nu are discernământ și că se confruntă cu mari probleme de sănătate.   

Ce au spus Viorica și Ioniță de la Clejani despre acuzațiile aduse de fiul lor lui Alex Velea și Antoniei

Invitați în platoul emisiunii “Xtra Night Show”,  Viorica și Ioniță de la Clejani le-au cerut scuze lui Alex Velea și Antoniei pentru comportamentul fiului lor și pentru declarațiile controversate pe care acesta le-a făcut despre el, adăugând că atitudinea lui Fulgy este cauzată de dorința de a deveni cât mai cunoscut în lumea mondenă, indiferent de mijloacele folosite.

“Mi-a spus că mi-a crescut numărul de vizualizări, e super inteligent el. Și acum voi vorbiți de el. El se uită la TV și îi place ce vede. Este într-un loc ok. Și-a îndeplinit visul, se vorbește de el. Nu spun că este bine ce a făcut. Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui.

Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt. Cui pe cui se scoate. Și-a atins scopul. Este cel mai cunoscut dintre toți.”, a spus Ioniță de la Clejani la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest