Ce cadou și-a făcut Cătălin Țociu de ziua lui: ”Am făcut primele teste”

 

Băiatul lui Romică Țociu a împlinit 29 de ani, iar de acum înainte va fi antreprenor.

La 29 de ani, Cătălin Țociu se simte deja un bărbat împlinit. Are o familie frumoasă, care o include pe soția Ligia și cei doi copiiSofia și Philip, iar acum va deveni patron. El a dezvăluit în exclusivitate la Xtra Night Show că va deschide în viitorul foarte apropiat o pizzerie.

„Am fost un copil normal, am avut și eu escapadele mele (...) Vreau să îi spun și soției mele „La mulți ani!” pentru că astăzi este și ziua ei și ne bucurăm din suflet că avem doi copii minunați, toată familia e alături de noi (...) Încă nu am deschis (n.r. pizzeria), ne-am strâns prietenii apropiați și am făcut primele teste, ca să zic așa, de aluat și cum o să arate pizza și am zis că cea mai frumoasă perioadă e să ne strângem de ziua noastră (...) Am exersat mult, în spate e multă muncă, prima oară am fost angajat”, a declarat Cătălin Țociu, la Xtra Night Show.

Tatăl său, comediantul Romică Țociu, a povestit, cu umorul specific, cum s-a decis să-i dea numele fiului său. „M-am dus de am băut toată noaptea ca să îi găsim numele cu Cătălin Crișan și cu Cornel Palade și după lungi dezbateri și câteva sticle de vin, a rămas Ioan Cătălin Țociu”, a povestit actorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest