Ce o îngrijorează constant pe Carmen Brumă în privința fiului ei: „Credeam că este sfârșitul lumii”/ VIDEO

 

Carmen Brumă a dezvăluit că este îngrijorată constant în privința fiului ei, iar următoarea etapă care urmează să aibă loc în viața lui o terifiază de-a dreptul. În direct la „Xtra Night Show”, soția lui Mircea Badea a vorbit cu lux de amănunte despre sentimentele care o încearcă în ultima perioadă în ceea ce privește dezvoltarea micuțului ei.

Deși ambii sunt persoane publice, viața lui Mircea Badea și a lui Carmen Brumă a fost ținută departe de lumina reflectoarelor, astfel că nu mulți cunosc detalii din intimitatea lor. În direct la „Xtra Night Show”, soția prezentatorului TV a oferit amănunte uluitoare despre rolul de mămică.

Potrivit spuselor sale, Carmen Brumă s-a numărat printre mamele extrem de grijulii, astfel că încă din prima zi în care cel mic s-a născut a experimentat sentimente de îngrijorare în ceea ce îl privește pe fiul ei.

Iar pentru că deja copilul său a ajuns la vârsta de 7 ani, urmează perioada în care trebuie să meargă la școală. Din cauza pandemiei de coronavirus, Carmen Brumă a recunoscut că este terifiată de-a dreptul de momentul în care fiul ei va interacționa cu alte persoane, însă speră că lucrurile se vor mai schimba până atunci.

”Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin, eram excesiv de îngrijorata, dar așa cum ziceam sunt ”sub tratament”. Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când era era foarte mic, prima dată când a avut febră mai aveam puțin și avem atac de panică, credeam că e sfârșitul lumii, dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală, am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă.”, a spus Carmen Brumă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest