Ce promisiune a făcut Ema Karter: ”A înnebunit când a auzit că fac clip cu învingătorul!”

 

Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu au fost puși pe jar de către actrița de filme pentru adulți.

Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu s-au bătut recent într-un bar. Din câte se pare mărul discordiei dintre cei doi ar fi Ema Karter. Vedeta de filme pentru adulți a declarat la Xtra Night Show că va face un clip cu învingătorul unei eventuale lupte între cei doi și-l va urca pe contul ei de OnlyFans, fapt care, potrivit tinerei, l-ar fi înfierbântat rău pe Ovidiu Neveu.

”I-am zis că eu nu sunt un trofeu. După am stat eu puțin și m-am gândit și zic să îl ambiționez puțin pe Neveu, să fie totul mai picant, fac film cu câștigătorul și îl postez la mine pe OnlyFans. A înnebunit de când am zis că o să fac clip cu el”, a declarat Ema Karter, la Xtra Night Show.

Ovidiu Neveu a avut un comentariu după bătaia din bar cu Yamato Zaharia, spunând că acesta din urmă i-ar fi fan și ar fi alergat în trecut să facă poze cu el. ”Deci, acest Yamaha și acum este fanul meu. Era fanul meu, venea la vestiar la mine când aveam eu meciuri și când pierdeam, și când câștigam, venea după mine să facă poze. După, la ultimul meci cu Irlandezul, i-am dat jumătate de neveu fără să vreau. El fiind arbitru acolo și-a luat o bucată și de la mine, că a băgat capul fără să vrea, ca să nu îl nenorocesc pe ăla”, a declarat Ovidiu Neveu, la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest