Ce propunere a primit Marcel Pavel în noaptea de Revelion: „Am ascultat-o de 20 de ori!”

 

Marcel Pavel și Stelu Pandelescu au fost prezenți în studioul Xtra Night Show pentru a vorbi despre colaborarea muzicală pe care o pun la cale.

 

Marcel Pavel a mărturisit în exclusivitate la Xtra Night Show că Stelu Pandelescu i-a propus o colaborare chiar în noaptea de Revelion, iar cântărețul a acceptat propunerea, însă și-a orchestrat piesa după bunul plac. Piesa se numește „Vorbește lumea”.

 

„Este prima colaborare a noastră și sper să nu fie ultima. Mi-a zis de Revelion că și-ar dori să cântăm o piesă împreună, iar după două săptămâni m-a sunat și mi-a făcut mare plăcere să o ascult. Am ascultat-o de 20 de ori în acea zi. Și am orchestrat-o după cum voiam eu, am avut și o echipă bună'', a declarat Marcel Pavel la Xtra Night Show.

 

„Lăutarul de mătase”, așa cum îi spune Marcel Pavel lui Stelu Pandelescu, a spus:

„Marcel este un om extraordinar, este un perfecționist, exigent profesional, nu ai voie să greșești o virgulă. Să știți că nu e deloc ușor să cânți lângă Marcel Pavel. E pretențios. Am de învățat foarte multe de la el, e mai mult decât mi-am dorit. Anul acesta am avut un proiect și cu Nico, și cu Marcel, sunt două voci extraordinare. Vrem să cântăm ceva de calitate, deosebit, față de ce se întâmplă acum în muzica românească. La ce voce are Marcel, orice gen muzical poate să cânte. A venit la studio pregătit, și-a tras textul de-acasă. Ne-a zis că dacă greșește să-l corectăm. A tras două-trei variante, era una mai bună ca alta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest