Ce provocare i-a lansat Iulia Albu lui Dan Capatos, în direct, la XNS/ VIDEO

 

Prezentă in platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Iulia Albu i-a lansat lui Dan Capatos o promovare, in direct! Și nu doar atât. Stilista a oferit detalii exclusive și despre ce anume presupune proiectul inedit marca Antena Stars din care a acceptat să faca parte.

Telespectatorii televiziunii Antena Stars o vor vedea pe micile ecrane, pe Iulia Albu, din luna septembrie, într-un proiect surpriză care are ca rol oferirea unor experiențe de neuitat celor care participă, dar și transformarea stilului vestimentar.

Însă cei care participă trebuie să treacă printr-un filtru. Filtru de care se va ocupa, în totalitate, Iulia Albu. În cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, vedeta a mărturisit ce anume caută la participanți și în funcție de ce anume se va face selecția.

”Să spui o poveste bună despre tine, să mă fascinezi, după care eu să te aleg pe tine și să aduc glamour în viața ta, să îți schimb viața. Eu zic da oricărei provocări. Trebuie să mă ascultați pe mine, că eu știu cel mai bine, este proiectul meu și al echipei mele de aici de la Antena Stars. Este vorba despre proiectul I.A cu stil, știți voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a părut tare amuzant, e o idee foarte tare”, a povestit Iulia Albu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Cât despre ce provocare i-a lansat lui Dan Capatos, Iulia Albu l-a rugat pe moderatorul emisiunii XNS să se ridice de la pupitru pentru a-I analiza, așa cum se cuvinte, ținuta. Cu mici excepții, stilista a recunoscut ca prezentatorul a avut întotdeauna o ținută potrivită pentru contextul în care se află, chiar dacă acum nu a reușit să o impresioneze pe aceasta așa cum ar fi trebuit.

”Să știi că tu te îmbraci bine, culmea, nu neapărat astăzi, dar ... Îți stă bine. Până la urmă de ce trebuie să fii extravagant? Scrieți și voi pe @iamiuliaalbu, ca până la urmă de asta suntem aici, să ne spuneți poveștile voastre, nu să îl văd pe Dan, că el este bine îmbrăcat de obicei”, a spus Iulia Albu la Xtra Night Show.    


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest