Ce se întâmplă cu adevărat între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, după ce au spus că s-ar fi despărțit/ VIDEO

 

Chiar dacă au anunțat că nu mai formează un cuplu, acțiunile lui Vlad Gherman și ale Cristinei Ciobănașu spun cu totul și cu totul altceva despre relația celor doi. Invitat în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, artistul a dezvăluit cum se desfășoară de fapt lucrurile între el și fosta iubită, dar și ce părere a avut roșcata de noua piesă de dragoste pe care a lansat-o recent acesta.  

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobanașu s-au despărțit a picat ca o bombă atât pentru apropiați, cât și pentru oamenii care le-au urmărit îndeaproape povestea de dragoste. După o relație de nouă ani, toată lumea se aștepta ca cei doi să anunțe data căsătoriei, nu separarea, dar chiar și așa, de când au dezvăluit că nu mai formează un cuplu, acțiunile lor au dat de înțeles cu totul și cu totul altceva.

Nu doar că încă își petrec timpul împreună, ci în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Vlad Gherman a dezvăluit că noua piesă lansată îi este dedicată exclusiv Cristinei Ciobănașu, ilustrând toate momentele frumoase pe care le-au trăit în decursul a celor nouă ani de relație.

Totodată, Vlad Gherman a mărturisit că fosta parteneră a fost prima care a ascultat piesa, provocându-i acesteia o emoție profundă.

”Multă lume m-a întrebat dacă ea știa de melodie. Logic că știa. M-am gândit cum ar fi fost să nu îi zic nimic și să o vadă în online. Dar nu, i-am arătat-o, am întrebat-o cum i se pare”, a povestit Vlad Gherman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest