Ce se întâmplă cu Fulgy, fiul Clejanilor, după ce a fost externat din clinica de reabilitare. Nu a făcut față terapiei!

 

Au ieșit la iveală noi detalii despre ce anume se întâmplă cu Fulgy, fiul Clejanilor, după ce preț de două săptămâni a fost internat la Spitalul Obregia, din cauza comportamentului șocant pe care l-a adoptat în ultima perioadă. Tânărul de 23 de ani a fost externat deși nu a făcut față terapiei de reabilitare.

Familia Clejanilor trece din nou printr-o etapă nefericită. Dacă în urmă cu un an, Margherita se află în lumina reflectoarelor din cauza atitudinii șocante și agresive, după ce a fost prinsă de autorități drogată la volan, de data aceasta cel care a fost pus sub lupă din cauza acelorași probleme este nimeni altul decât fratele ei, Fulgy.

La scurt timp după ce a intrat în vizorul Poliției, din cauza consumului de substanțe ilegale, în timp ce se afla la volan, Fulgy a creat un scandal de proporții în lumea mondenă românească, dezvăluind că Alex Velea și artiștii de la casa acestuia de producție se droghează.

Ulterior, au urmat mult mai multe declarații controversate, care au atras după sine din ce în ce mai multe probleme. Astfel că atât Ioniță, cât și Viorica de la Clejani au decis să intervină, internându-l pe Fulgy la spital, pentru a primi ajutor de specialitate.

Preț de două săptămâni s-a dorit rezolvarea problemelor comportamentale ale fiul Clejanilor, însă fără niciun succes, potrivit informațiilor din presă. Se pare că Ioniță a fost nevoit să îl externeze înainte de vreme pe fiul său, dat fiind că acesta nu ar fi răspuns la tratamentul impus.

Mai mult decât atât, Ionița de la Clejani a declarat că atât el, cât și restul familiei sale, trec printr-o perioadă dificilă, motiv pentru care nu își doreste să vorbească prea mult pe baza acestui subiect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest