Ce spune Claudia Amuzică despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Mihai Bendeac: „A apucat să zică, iar acum nu știu cum vor decurge lucrurile!”

 

Concurenta de la iUmor a povestit la Xtra Night Show cum a trăit momentul în care Bendeac a îngenuncheat și a cerut-o de soție.

Claudia Amuzică este concurenta care l-a determinat pe Mihai Bendeac să îngenuncheze și să o ceară de soție. Tânăra a povestit la Xtra Night Show cum a trăit momentul. „Am fost foarte stresată. Nu mă așteptam la un asemenea moment. Ce am avut eu în cap și ce mi-am imaginat eu că va fi momentul nu a fost, de fapt. (...) În culise eram cu gândul că n-a fost ce trebuie momentul și eram așa... (...) Eu nu-mi dădeam seama ce e, dacă e regie, dacă e adevărat. Eram foarte emoționată de pe scenă și m-am trezit așa într-un moment”, a spus Claudia Amuzică, despre cererea în căsătorie de la iUmor.

 

Întrebată dacă actorul este genul de bărbat care îi place, Amuzică a recunoscut că ”arată bine”, dar a păstrat o atitudine rezervată în această privință, „E un bărbat care arată bine, dar nu m-am gândit la asta. Cred că și pentru el a fost ceva spontan și a apucat să zică și acum nu știu cum vor decurge lucrurile.”, a adăugat Claudia Amuzică.

 

Ce s-a întâmplat în platoul iUmor? Mihai Bendeac a rămas impresionat de numărul de stand-up a Claudiei, în care aceasta și-a povestit cu umor viața, și în loc de jurizare, el a întrebat-o: „Vrei să fii soția mea?”. „Mă mai gândesc”, a spus Claudia. Ulterior, când ea a coborât de pe scenă, juratul s-a dus după ea în culise, acolo unde concurenta stătea de vorbă cu cei trei prezentatori ai show-ului, cu Șerban Copoț, cu Dan Badea și cu Ilona Brezoianu.

 

Mihai Bendeac s-a dus hotărât la ea și imediat a îngenuncheat: „Dacă îmi răspunzi da, ai cuvântul meu că anul ăsta o facem”, i-a zis juratul „iUmor” concurentei. Claudia Amuzică a acceptat, iar Mihai a zis că vor să se căsătorească civil, fac un contract prenuptial și stau căsătoriți o săptămână. „Nu glumesc! Până la 38 de ani nu am mințit niciodată la televizor”, a mai spus actorul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest