Ce spune Ramona Olaru despre relația cu Cătălin Cazacu: „Nu pot să spun neapărat că sunt mai îndrăgostită ca niciodată”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre planurile pe care le au pe viitor.

 

Atât Ramona Olaru, cât și Cătălin Cazacu sunt, mai degrabă, adepții celebrei expresii „carpe diem”, nedorind să grăbească în niciun fel lucrurile. Cei doi sunt foarte încântați de relația în care se află și de modul în care aceasta evoluează. În exclusivitate la Xtra Night Show cei doi au vorbit despre idila lor.

 

La scurt timp după ce Dani Oțil a sugerat că echipa matinalului se pregătește pentru nunta Ramonei, blondina a menționat că este pregătită să spună marele ”DA”, dacă va primi inelul de logodnă. Cât despre sentimentele pe care el are pentru motociclist, vedeta a dezvăluit că are parte de liniște în această relație, iar lucrurile ”curg de la sine între ei”.

 

“Eu nu știu nimic, dar de ce nu? Eu sunt aici, iar dacă vine inelul îl accept, asta se știe. (...) Nu pot sa spun neapărat ca sunt mai îndrăgostită ca niciodata, nici nu știu dacă am fost vreodată îndrăgostită, dar în sfârșit este o poveste in care sunt liniștita, iar lucrurile curg de la sine fără nicio problema și fără niciun stres”, a declarat Ramona Olaru la Xtra Night Show.

 

De partea cealaltă, Cazacu a mărturisit că relația lor este cât se poate de serioasă și va duce la căsătorie. Totodată, sportivul a subliniat că se bucură de fiecare moment trăit cu partenera lui.

 

“Am plecat de la premisa ca asta e finalitatea oricărui cuplu având în vedere ca stam împreuna. Ne ducem în direcția aia. Eu cred ca trăim o poveste mega frumoasa, ma simt atât de bine și ma bucur de ceea ce mi se întâmpla in viața. Nu am făcut o analiza, ci doar trăiesc și ma bucur de ceea ce trăiesc”, a declarat Cătălin Cazacu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest