Cel mai greu moment pentru Cătălin Bordea la America Express: „M-am speriat...”

 

Comediantul a spus că una dintre cele mai dificile probe a fost cea în care au fost nevoiți să respecte instrucțiunile lăsate de niște vrăjitori, misiune pe care trebuia să o facă, pentru a pleca spre destinația următoare.

 „A fost la un moment dat în care trebuie să te duci la o cascadă, cu niște ape, cu niște vrăjitori și am realizat că nu putem să facem treaba aia și am găsit un canal, unde se întâlnesc mai multe ape și pur și simplu ne-am pus în fund și am început să râdem isteric, pentru că nu mai era nicio șansă”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

În timpul probe, cei doi au ajuns în fața unei shaormerii, iar lui Nelu Cortea i s-a făcut rău, după ce nu a mâncat mai multe zile la rând. Comediantul a mai spus că s-a speriat teribil, atunci când a văzut că Nelu Cortea aproape că leșinase în plină stradă.

„Cortea până la aia cu canalul, era picat de picioare și spunea că îi e foame. Și eu care nu înțeleg conceptul de mâncare. Am slăbit tare de tot și atunci a picat. S-a albit la față, m-am speriat și eu….și am cerut ceva de mâncare. Am stat în stradă. El a picat în fața unei shaormerii. Dacă pica în fața unei biblioteci, era mai greu. El când a simțit miros de carne, a picat. Alb la față. Eu mâncam ce nu mânca el, adică salata și legumele”, a mai spus comediantul, despre experiența de la America Express.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest