Cine este Miss Caracal, blondina care l-a fermecat pe Mihai Bendeac. Dezvăluiri la Xtra Nigth Show: „Îmi suplinesc toate nevoile de una singură!”

 

Oana Bran a făcut senzație la ultima ediție a emisiunii iUmor. Focoasa blondină a venit apoi în platoul Xtra Night Show. Cu ce se ocupă concurenta!

 

Oana Bran a stârnit ropote de aplauze la iUmor, demonstrând că nu este doar frumoasă, ci și isteață. După cum poate toată lumea se aștepta deja, Mihai Bendeac a fost de-a dreptul fascinate de prestația concurentei. Tânăra l-a impresionat pe jurat, firesc, și cu aspectul său, iar acesta nu s-a putut abține și a complimentat-o în repetate rânduri și chiar i-a declarat iubirea. Dacă pe scenă a urcat cu un număr de stand-up, în viața de zi cu zi blondina se ocupă de cu totul altceva.

 

Oana Bran este make-up artist și are în spate deja o carieră de 11 ani de zile, în acest domeniu. Aceasta este pasionată de tot ce ține de machiaj și beauty. A muncit pentru visul ei, iar acum a reușit să își deschidă propriul salon și chiar și o școală de make-up.

 

„Fac atât cât să-mi suplinesc toate nevoile de una singură și mă bucur că fac chestia asta. Am salonul meu și am și o școală de make-up. E un lucru foarte serios, e foarte multă muncă în spate. Eu am vrut să fac ceva pentru fetele mele, mă simt extraordinar acolo”, a mărturisit Miss Caracal, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest