Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate la Xtra Night Show! „Ne-a amenințat: `Fă, vă îngrop pe amândouă de vii”.

 

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu ține capul de afiș în showbiz-ul românesc. S-a lăsat cu amenințări cu moartea, susține soția lui Bădălău. Ambele dive spun că se vor acționa în instanță.

 

În platoul Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu a susținut că a fost amenințată de Bianca Drăgușanu cu moartea. ”Acum câteva luni s-a întâmplat, mama s-a trezit cu mesaje de la ea. Mama era acasă, eu, acasă. I-a trimis apoi și un apel vocal. Mama a venit la mine și mi-a spus ce i-a scris. Au fost niște discuții, scria mesaje, apoi le ștergea, iar le scria. Mesaje de om cu probleme. Mama i-a scris și ea, a zis că poate-i luminează mintea. Cert e că mama a primit mesaje de amenințare. Aia a trimis înregistrarea. O ascultam și nu-mi venea să cred. Cuvinte obscene, care nu pot fi reproduse. Și amenințări. `Fă, vă îngrop pe amândouă de vii. Am procurori, am avocați, bani să vă pot îngropa de vii. De mine nu scăpați. Te duc după mă-ta în groapă. Sunt smecheră, fă, eu în România sunt șmecheră`, ne-a transmis, a spus Claudia Pătrășcanu la emisiunea lui Dan Capatos.

 

Bianca Drăgușanu a publicat pe contul de Instagram poze cu Claudia Pătrășcanu goală și a acuzat-o că are o relație cu un om de afaceri însurat din Constanța.

”Buna dimineața. M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti. Acesta singură” mamă de copiii” de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar “ prietene”. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei.”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

 

”Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc. Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port . Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta”, a adăugat blondina.

 

Claudia Pătrășcanu a negat că ar avea o relație cu omul de afaceri din Constanța și

a menționat că niciodată nu va sparge o casă, deoarece este capabilă să-și ia un bărbat singur, dar mai ales că merge pe principiul că totul în viața se întoarce. Ea i-a transmis Biancăi că o așteaptă la Tribunal pentru că a folosit pozele cu ea din Playboy. ”A folosit pozele mele, din Playboy, de acum 20 de ani, le-a pus la ea. Mi-a folosit imaginea, chiar dacă pozele erau apărute. Îi deschid un proces pentru asta și va face ea drumul București – Constanța, nu eu Constanța – București, cum zice ea”, a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.

 

Claudia Pătrășcanu a declarat la Antena Stars că nu-și dorește ca blondina să stea în preajma copiilor, dar mai ales aceasta susține că mama ei a fost amenințată cu moartea. Claudia își dorește ca blondina să nu mai vorbească despre familia ei, deoarece nu caută un scandal cu ea.

 

''Nu caut un scandal. Eu niciodată nu mi-am permis să jignesc o femeie, așa cum și-a permis acest om. Nu vreau să jignesc, eu nu caut scandal cu nimeni. Nu mă intersează nici viața lui Gabi pentru că în toată ecuația asta, eu am băgat divorț de Gabi'', a mai declarat Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest