Claudia Pătrășcanu se simte hărțuită de Gabi Bădălău! Dezvăluiri exclusive la XNS: ”Vrei să-ți arăt 40 de mesaje?!”

 

După mai bine de trei ani de procese, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial, dar apele continuă să fie tulburi între cei doi.

 

Cântăreața a fost invitata specială a emisiunii Xtra Night Show de luni seară, unde a povestit că se simte terorizată, în continuare, de omul de afaceri cu care are împreună doi copii. Ea a precizat că acesta a bombardează cu mesaje, că a pus mașini să o urmărească, iar declarațiile sale cu privire la cumpărarea unei locuințe în București în care aceasta să stea cu copiii sunt baliverne.

 

Vedeta a mărturisit că fostul soț i-a trimis zeci de mesaje astăzi, pentru că și-a lăsat copiii în Constanța și a plecat a venit în București în interes profesional. Artista a subliniat că cei mici au rămas cu mama ei și mătușa ei, iar ea trebuie să muncească pentru a-i întreține, dar Bădălău și-ar dori și acum să o poată controla astfel încât să nu mai aibă venituri și să depindă de el.

 

Vrei să-ți arăt 40 de mesaje în seara asta?! (...) În ce teroare trăiesdc eu, doar pentru faptul că muncesc, doar pentru faptul că am venit aici să-mi promovez melodiile. ”De ce nu sunt lângă copii acum?”. (...) Trebuie să muncesc pentru copii. (...) Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea, cariera mea, muzica .... Trebuie să cânt. Copiii au stat cu mătușa și cu mama, sunt două femei. (...) Sunt urmărită cred că de câteva luni.”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest