Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, confruntare în direct! Acuzații fără precedent între cei doi!

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost protagoniștii unei confruntări de zile mari, în direct, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar acuzațiile grave pe care și le-au adus unul celuilalt au fost fără precedent!

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Claudia Pătrășcanu a vorbit în detaliu despre toate traumele pe care i le-a provocat Gabi Bădălău, atât de-a lungul mariajului pe care l-au avut împreună, cât și după ce i-a cerut divorțul.

Cei doi se judecă în tribunale pentru custodia exclusivă a copiilor de mai bine de un an și jumătate, iar nici până în ziua de astăzi nu au ajuns la un numitor comun! Controversele dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înmulțit, după ce afaceristul a intrat într-o relație cu Bianca Drăgușanu, cu care a stat doar câteva săptămâni.

Chiar și așa, în timpul scurtei povești de dragoste dintre cei doi, s-au întâmplat o multitudine de lucruri, unele de-a dreptul șocante, după cum a relatat Claudia Pătrășcanu, care i-a acuzat pe cei doi de comportament nepotrivit în fața celor doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău!

”Când au ajuns acasă, copiii mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-am întrebat pe el și mi-a spus: ”Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca”. Deci pe el nu-l interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el?! Sunt disperată! Credeți-mă!”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

În timp ce artista se afla pe canapeaua din platoul emisiunii “Xtra Night Show”, în transmisiune directă prin telefon a intrat și Gabi Bădălău care a contraatacat toate declarațiile acesteia, discuția dintre ei transformându-se într-un scandal de proporții!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest