Claudia Pătrășcanu, un nou asalt furibund la adresa lui Bădălău jr: ”Jumătate din București știe ce face. Știu cui s-au dat banii!”

 

Artista nu s-a lăsat deloc impresionată de racția fostului soț și a pus din nou tunurile pe acesta.

 

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este fără final. Nu încheie unul cu acuzațiile că se lansează celălalt. Repertoriile foștilor soți sunt dintre cele mai diverse, însă situația este destul de delicată, dat fiind că la mijloc sunt cei doi copii ai cuplului. După ce Gabi Bădălău a zis că-i dă bani în avans, artista a reacționat, spunând că nu are nevoie de ajutor financiar din partea afaceristului.

 

”Eu nu am nevoie de banii lui, eu am totul. Din puținul pe care îl am, ajut și pe alții. El ce-a făcut cu banii lui? Durerea mea este să nu mai dea pastile la copii. Pediatra mi-a spus ce riscuri sunt. Dacă vrea să ia copiii, circarul ăsta, ar trebui ca instanța să audieze copiii. Nimeni nu poate să îi ia de lângă mine, educați, frumos îmbrăcați”,  a spus artista.

Deloc voalat, cântăreața lasă de înțeles că fostul soț ar consuma substanțe interzise. ”Voi ați auzit că m-a făcut drogată, m-a făcut în toate felurile. A zis că eu și mama ne drogăm. Voi vă imaginați că mama m-a ajutat în viața asta, ea mi-a luat o casă, nu mi-a luat-o Gabi. El acum spune că îmi ia copiii, acum spune că vrem să fim bine. Băiatul ăsta nu mă mai impresionează cu nimic. I-am spus că se ducă la dezintoxicare. Jumătate din București știe ce face, l-a oprit și poliția. Să se facă mai multe săpături la INML, știu cui s-au dat bani și în ce fel. Am și dovezi. Dacă mai vrea să deschidă un proces, la câți bani mi-a cheltuit cu avocații. Mi-a luat una dintre avocate, a plătit-o mai mult”, a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest