Codin Maticiuc, dezvăluire-șoc la Xtra Night Show: ”Am o fantezie ascunsă pe care o mărturisesc aici!”

 

Afaceristul s-a săturat de cei care-l jignesc gratuit pe rețelele de socializare și a spus ce ar vrea să le facă.

 

Codin Maticiuc este foarte activ în online, dar și în viața reală, unde-și împarte viața între filmări, distracții, dar și campanii umanitare, de întrajutorare a semenilor săi. Acțiunile sale sunt vizibile, firesc și pe rețelele de socializare, acolo unde urmăritorii săi s-au împărțit în două tabere, unii care-l apreciază, alții care și-au manifestat în dese rânduri dezaprobarea.

 

Nu doar o dată, internauții au interpretat în alt mod postările lui Codin Maticiuc și au folosit cuvinte jignitoare. Omul de afaceri preferă să facă în continuare acte de caritate și tot felul de campanii umanitare. Indiferent de criticile pe care le primește, Codin Maticiuc este de părere că haterii nu ar trebui să afecteze pe nimeni. Chiar dacă este conștient de acest lucru, Codin Maticiuc a povestit la Xtra Night Show despre ce le-ar face dacă i-ar prinde în viața reală și chiar a oferit un caz concret. Un bărbat a făcut un videoclip în care l-a jignit timp de 15 minute pe Codin Maticiuc. Cei doi s-au întâlnit ulterior la filmări, iar afaceristul l-a concediat.

 

”Am o fantezie ascunsă pe care o mărturisesc aici. Am așa, câteodată, pe câte unul care mă înjură, efectiv mă înjură. Unu care înjură, am câte o fantezie să îi fac un rău în offline. Ar trebui să înțelegeți că există și răul din offline. Răul însemnând orice. De exemplu, există un băiat care a făcut un filmuleț în care m-a înjurat pe mine un sfert de oră fără să se repete. L-am prins la o filmare”, a spus Codin Maticiuc la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest