Codruța și Valentin Sanfira, în luna de miere în Maldive și Singapore! Prin ce a trecut artistul: „Dacă în stânga nu era nimeni, în dreapta nimeni…”

 

Valentin Sanfira a avut parte de un moment stânjenitor când făcea scoubadiving în Maldive. A fost totul la Xtra Night Show.

 

Valentin Sanfira și proaspăta lui soție Codruța au fost ieri seară în platoul Xtra Night Show, unde au povestit cum a decurs luna de miere. Cei doi îndrăgostiți au fost plecați în Maldive și Singapore pentru a-și sărbători mariajul. Un moment i-a rămas întipărit în minte artistului, iar acesta nu a ezitat să-l prezinte în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

 

''Ne-au dat ochelari să facem scubadiving în fiecare dimineață (...) și dacă în stânga nu era nimeni, în dreapta nimic... și am zis că dacă eu, în viața mea, na, copil cuminte de la țară, nevastă serioasă, nu m-a lăsat niciodată, zic hai să stau și eu cum m-a făcut Dumnezeu. Am stat liniștit, mai intram și eu în apă cu ochelarii și Codruța într-o dimineață zice: ''iubire, ce faci?'' Eu eram cu fundul în sus prin apă... (...) și se mutase un nene acolo, cred că venise noaptea, avea vreo 70 de ani. Ieșise omul și se întindea la soare și eu ... nu mă cunoștea, dar mi-a fost rușine.'', a povestit Valentin Sanfira.

 

Dacă artistul s-a simțit mai bine în Maldive, pentru Codruța Singapore a fost destinția preferată: ''Lui i-a plăcut în Maldive că e mai mult pe relaxare, pe odihnă, mie mi-a plăcut Singapore, că-mi place să văd cum evoluează lumea. A fost frumos acolo, dar după două săptămâni pe-acolo ni s-a făcut dor de casă. E o imensitate de oraș''.

 

Codruței îi place riscul și, chiar dacă nu știe să înoate a acceptat provocarea de a sări la Splash Vedete la Apă, de la cea mai înaltă trambulină: „M-am aruncat în cap de la 10 metri. Am sărit și cu parașuta, mie îmi place adrenalina. I-am făcut surpriză frumos: bilete la Paris, tot tot. La 12 noaptea tort, lumânări, surprize. Și el: acum cu ce mă îmbrac!”

 

Dacă soția sa are un spirit aventuriei, nu același lucru se poate spune despre Valentin Sanfira, care a mărturisit: „Mie mi-au făcut cadou câțiva prieteni ore de pilotaj și să sar cu parașuta. Dar nu le-am făcut. Anul trecut, soția mea m-a dus în Paris, de când suntem împreună chiar mergem. Nu e vorba că nu apreciez surprizele, dar sunt foarte calculat. Mă duce la Paris, eu de la Dănciulești. Ne-am urcat în Turnul Effel, dar unde nu ne-am urcat. Aveau ăia niște prețuri acolo de am crezut că luăm Turnul acasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest