Copiii Antoniei și lui Alex Velea le calcă pe urme părinților: „Le-am promis că o să le fac canale de YouTube”

 

Alex Velea și Antonia sunt foarte preocupați de educația copiilor lor, pe care nu vor să-i răsfețe prea mult. Declarațiile exclusive ale artistului la Antena Stars.

 

Antonia și Alex Velea sunt foarte atenți atunci când vine vorba de comportamentul și educația celor mici. Ei au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, iar dintr-o relație anterioară, artista mai are o fetiță, pe Maya. Cei doi cântăreți vor ce este mai bine pentru cei mici, așa că i-au înscris deja la o școală privată din București. În privința educației, Alex Velea a admis că încearcă pe cât posibil să nu-i răsfețe pe copii, însă e destul de dificil, deoarece în multe momente este plecat de acasă urmare a evenimentelor pe care le are și atunci când revine în sânul familiei își dorește să compenseze.

 

Mi-ar plăcea să fie unși cu de toate, dar mi-ar plăcea să fie niște tipi culți, să empatizeze cu lumea, așa cum sunt și eu și mama lor. De multe ori copiii de la care ai mari așteptări tind să dezamăgească pentru că intră în fel de fel de probleme. Noi vrem să nu îi răsfățăm, dar când tu ești mult plecat de acasă încerci să compensezi cu treaba asta și încep să nu mai aibă așa un sistem de referințe ancorat în realitate și ajung să facă prostii.”, a spus Alex Velea.

 

Cântărețul a mai precizat că fiii lor le calcă pe urme, fiind preocupați de domenii artistice, cum sunt actoria și muzica: ”Copiii fac lecții de actorie, sunt intersați și ei de treaba asta, acum vor să fie vloggeri, o combinație de vloggeri cu cântăreți. Le-am promis că o să le fac canale de YouTube. Noi am încercat cumva să nu îi expunem. Ți-e drag de copil, vrei să îl arăți, dar nu tot timpul.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest