Cosmina Adam, dezvăluiri incendiare la Xtra Night Show: „Să iasă banul și să mă mărit!”

 

Fosta asistentă TV mai are puțin și shimbă prefixul. Ea și-a expus planurile și îngrijorările la emisiunea lui Dan Capatos.

 

Cosmina Adam nu a mai apărut în noul sezon al emisiunii Acces Direct, prezentate de Mirela Vaida. Nu au fost puțini cei curioși să afle cu ce se mai ocupă artista, din ce își câștigă existența. Prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show, fosta asistentă de la Acces Direct, a dat din casă și a dezvăluit care sunt prioritățile pe care le are în acest moment. Chiar dacă nu și-a întărit încă jumătatea, profa de canto e decisă mai mult ca niciodată să se mărite. Iar justificarea e una destul de importantă: mai are o săptămână și face 30 de ani.

 

De când a lăsat tocurile de prezentatoare TV sub cuier, Cosmina Adam s-a orientat spre continuarea studiilor și a devenit profesoară de canto la o școală privată din zona Dorobanți. Își suplimentează veniturile grație cântărilor pe care le are. Chiar dacă a terminat canto clasic, Cosmina s-a orientat spre muzica populară și de petrecere, pentru că acestea adus stabilitate financiară.

 

”M-am întors de unde am venit, ca să zic așa. Înainte să fiu asistentă TV am fost în învățământ. Predau canto pentru copii, am toate modulele pedagogice pentru a preda în învățământ, preșcolar și la liceu. Am terminat canto clasic, dar nu am profesat în muzica clasică, mi-a plăcut mereu folclorul și muzica ușoară. Nu vreau să mă axez pe stilul clasic, eu vreau să iasă banul”, a spus Cosmina Adam la ”Xtra Night Show”.

 

Șatena nu a ascuns că e gata să se mărite, însă întâmpină o problemă: nu a găsit încă bărbatul potrivit. ”Săptămâna viitoare fac 30 de ani sunt bună de măritat. Mama mea la 30 de ani mă avea deja, eram și în clasa a I-a. Mama și tata își doresc foarte mult să mă mărit și eu îmi doresc, dar ei (nr. bărbații) nu-și doresc căsătorie. Probabil eu nu am întâlnit persoanele potrivite și eu am avut magnet către nepotrivire. Dacă-mi dă senzația că mă minte e gata, nu sunt posesivă, dar încerc să controlez. Cea mai lungă relație a fost de trei ani de zile, nu a mers că eram mică, avem vreo 19 ani, de atunci nu am mai avut relații lungi”, a mai spus fosta asistentă TV de la ”Acces Direct”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest