Cosmina Păsărin, declarații exclusive despre iubitul ei: ”Ne cunoaștem, ne descoperim”

 

Bruneta a acceptat să dea o serie de detalii despre relația în care este implicată acum trup și suflet, în exclusivitate pentru XNS.

 

La Xtra Night Show, Cosmin Păsărin a vorbit despre bărbatul care o face acum fericită, explicând că acesta nu este o persoană publică și dorește să rămână în anonimat. Totodată, ea a spus că relația funcționează de minune în aceste momente.

 

"El nu își dorește deloc expunerea, ceea ce e de înțeles, trebuie să îi respectăm dorința. Așa se întâmplă când ai totuși o relație care nu face parte din acest mediu și este absolut normal. Relația merge bine. Ne cunoaștem, ne descoperim, facem tot posibilul să avem o relație cât mai sănătoasă, cât mai frumoasă, și lucrurile merg foarte bine.", a declarat Cosmina Păsărin.

 

Bruneta a mai precizat că partenerul ei nu este deloc gelos, că altfel nici nu ar fi putut exista relația, ea apreciind că gelozia reprezintă un defect. "Nu ar avea de ce să fie gelos. La astfel de evenimente nu se întâmplă ce vă imaginați voi. Nu este o persoană geloasă și sincer nici nu cred că am fi putut dezvolta această relație dacă el avea acest defect.

Nu sunt o persoană geloasă, eu așa zic, dar sigur că sunt în relații unele momente în care poți fi deranjat de unele situații, dar atâta vreme cât partenerul este corect cu tine și nu face niște lucruri care să te deranjeze, nu poți duce așa prea departe stările acestea cred. Nu cred că gelozia este un sentiment sănătos.", a mai spus Cosmina Păsărin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest