CRBL, despre începuturile în muzică: ”Un drum anevoios, aproape imposibil”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, artistul a rememorat cât de greu a fost startul în cariera muzicală.

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, însă acesta a mărturisit că drumul spre celebritate nu a fost foarte ușor, ci din contră, presărat cu obstacole. Artistul spune că nu credea că va deveni celebru pe când era copil, dar visul a început să prindă contur în 2000, când a apărut trupa Simplu.

„În anul 2000, s-a lansat trupa Simplu, deci eram în momentul în care ne pregăteam de lansare, nu chiar în acel moment, că ne-am lansat undeva prin iarnă, deci dansam foarte mult și pregăteam această trupă, care iată, după atâția ani de zile, a devenit legendă. Prima piesă a fost „Provocarea” și explicam noi tuturor cum am fuzionat din patru membri din Pitești și doi din București (...) A fost tare, mi-a plăcut”, a declarat CRBL, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Despre traseul său spre celebritate, CRBL a mai precizat: „Eram mult mai nebuni toți, mult mai mici, evident, și ca să poți să ajungi la televizor, ca să poți să ajungi la radio, era un drum anevoios, aproape imposibil. Nu exista Internet, vedeai doar la televizor oameni importanți din domeniu, îți doreai să fii ca ei, mai ales eu fiind din Pitești, din provincie, pentru mine, Bucureștiul era ceva foarte greu, ceva intangibil”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest