Cristian Boureanu a vorbit despre relațiile sale: ”Femeile se schimbă într-un ritm”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, fostul politician a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții lui.

La XNS, Cristian Boureanu a povestit despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. El a dezvăluit că s-a mutat foarte repede împreună cu fostele partenere, dar a durat mult până să le ceară de soții.

„Îmi amintesc că cu Laura m-am mutat împreună după trei săptămâni. Cu Valentina tot așa, a venit vreo trei zile în București, apoi ne-am mutat după o lună la New York. Nu m-am grăbit la măritiș. Eu cu mama Ioanei am stat împreună vreo 3 ani de zile, chiar patru, ne-am despărțit o perioadă, apoi ne-am reîntâlnit și am făcut-o pe Ioana. Cu Valentina am stat împreună până să o cer de soție un an și jumătate, un an și opt luni. Cu Laura am stat și mai mult. Au fost perioade lungi. Eu mereu am spus că oamenii evoluează diferit și nu suntem la fel. Am fost întrebat dacă o mai alegeam pe mama Ioanei la câte s-au întâmplat. Cu informațiile de atunci, cu mintea… și eu eram alt om. Apoi au apărut anturajele diferite, dorințe diferite de la viață. Femeile se schimbă într-un ritm, bărbații în altul”, a spus Cristian Boureanu la Xtra Night Show.

Afaceristul a dezvăluit și care este cel mai mare regret al vieții lui, faptul că nu are mai mulți copii. „Totul s-a schimbat. Tații noștri cunoșteau alte șapte femei, iar acum deschizi internetul și găsești într-o zi 2.000. Posibilitățile sunt altele, mai ales în orașele mari. Dacă vrei să divorțezi, toată lumea își permite să își ia o garsonieră dintr-un salariu la corporație, se găsește. Și tentațiile sunt mult mai mari. Existau și înainte, dar nu erau la vedere. Mie nu-mi pasă ce spune lumea că altfel eram foarte nefericit. Am un regret, toți copiii pe care am avut ocazia să-i fac și nu i-am făcut”, a adăugat fostul politician.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest