Cristian Jitaru a explicat de ce a divorțat de Mona! „M-a pus într-o postură nașpa”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, băiatul a povestit cum s-a ajuns la despărțire la doar 3 luni de la marele DA.

 

În urmă cu 3 luni, Cristian Jitaru și Mona spuneau marele Da în fața ofițerului stării civile, iar cei doi îndrăgostiți făceau și planuri de cununie religioasă și petrecere de nuntă. Însă totul s-a estompat brusc, pentru că la data de 9 decembrie, partenerii semnau actele de divorț în fața notarului. Prezent la Xtra Night Show, Cristian Jitaru a povestit cum s-a ajuns atât de repede la ruptură.

 

„Anul ăsta trebuia să facem nunta. Mai multe certuri, neînțelegeri... Stăteam separat, dar urma să ne mutăm împreună. (...) Ne-am certat efectiv din nimic, adică nu am prins-o că m-a înșelat, adică nu m-a înșelat, nu am înșelat-o. (...) Noi nu mai vorbim de două luni și pe 9 decembrie am fost la notar (...) Cearta a fost foarte rea, aprigă (...) Subiectul principal a fost că m-a pus pe mine într-o postură nașpa, adică a pus pe cineva mai sus decât mine care acel cineva nu făcea parte din familie. (...) Într-o dicuție mai încinsă ea a spus ceva de genul <<Pe ea o cunosc de 7 ani și pe tine te cunosc de 2 ani>>”, a mărturisit Cristian Jitaru la Xtra Night Show.

 

Băiatul regretă acum că a pus-o pe Mona în fața propriei familii: „Cu jobul ei, s-au adunat mai multe (...) Eu m-am certat cu toată lumea pentru ea. (...) Eu m-am certat pe bune cu familia mea. Când era vorba de ea... Ea era familia mea. (...) Când am ajuns acasă, era supărată, nu a mai vorbit, m-am răstit la ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest