Cristian Jitaru, despre noua relație a Monei Stoian: „Un pansament pentru rana care i-am lăsat-o eu!”

 

Fostul soț al dansatoarei a avut o primă reacție la Xtra Night Show, după ce aceasta a dezvăluit că are un nou iubit.

 

Mona Stoian nu a stat mult singură după divorțul de Cristian Jitaru. Dansatoarea iubește din nou, partenerul ei fiind un om de afaceri în vârstă de 42 de ani din zona Brașovului. Vedeta a spus că este mai fericită ca niciodată alături de bărbatul cu care s-a cuplat după despărțirea de Jitaru.

 

De partea cealaltă, Jitaru a intervenit telefonic la Xtra Night Show, unde a spus că noul partener al Monei nu reprezintă decât un pansament la rana pe care el a lăsat-o deschisă. ”Se minte singură când spune că este fericită. Deși nu îl cunosc pe actualul ei, nu-mi doresc să îl cunosc sau să îi mai văd vreodată, țin să vă zic că este doar un pansament pentru rana pe care i-am creat-o eu. Poate să fie cel mai bogat om, nu contează, eu zic că într-o relație sunt lucruri mult mai importante.”, a spus Cristian Jitaru.

 

Totodată, bărbatul a dezmințit acuzațiile aduse de fosta soție. ”Nu, nu o băteam. Sunt niște miciuni. Eu o cunosc pe Mona, iar reacțiile și râsul ei erau false. Din păcate pentru ea, se cam minte singură. Într-adevăr, au fost discuții între noi ca în orice relație, dar nu e vorba de vreo palmă. Dacă o împingi asta nu înseamnă că dai într-o persoană.”, a declarat Cristian Jitaru pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest