Cristian Jitaru și Mona Stoian, aproape de împăcare: "A spus că îi este dor de mine"

 

Cristian Jitaru a dezvăluit la Xtra Night Show că încă își mai vorbește cu Mona Stoian, lăsând să se înțeleagă că se pot împăca oricând.

 

După 10 luni de relație cu năbădăi, Mona Stoian a decis la finalul lunii octombrie să pună punct idilei cu Cristian Jitaru. Dar iată că la o lună distanță, cei doi continuă să comunice unul cu altul. I-a unit o pisicuță găsită la mare, pe care au decis să o ia acasă pentru a avea grijă de ea.

 

Tânărul, prezent în cadrul emisiunii Xtra Night Show, a dat ultimele amănunte în privința relației cu Mona Stoian. Așadar, după ce drumurile lor s-au separat, pisicuța găsită la mare a rămas la Cristian Jitaru, motiv pentru care Mona Stoian și-a permis să-l mai contacteze pe fostul ei iubit, cu intenția de a vedea ce mai face pisica. Între timp, tânărul a pierdut pisica după ce a scos-o afară, iar fosta lui iubită a sesizat imediat lipsa animalului de companie de pe rețelele de socializare, astfel că i-a dat din nou un mesaj. De aici, conversația s-a lungit, astfel că din vorbă în vorbă, Mona Stoian i-a mărturisit lui Cristian Jitaru că îi este dor de el.

 

"Da, am pierdut pisica. Mona ma mai întreba la o săptămână-doua ce face pisica, iar de curând i-am dat vestea trista ca nu mai este. Era un pui, îl găsisem la mare. Cred ca e la cineva în casa. Mi a scris Mona și mi a zis ca nu am mai pus niciun story cu pisica, iar asa am anuntat-o ca am pierdut-o. Din vorbă în vorbă, a spus ca ii este dor de mine.", a declarat Cristian Jitaru la Xtra Night Show. Așadar, e posibil ca decembrie să fie luna cadourilor pentru cei doi, să îi readucă pe unul în brațele celuilalt.

 

În octombrie, tot în platoul Xtra Night Show, Mona Stoian justifica astfel despărțirea de Cristian Jitaru: ”Am realizat că lucrurile nu mai funcționează între noi sau noi nu mai funcționăm, am realizat că lucrurile nu mai sunt atât de wow. A urmat două zile în care nu am vorbit absolut deloc, i-am dat un mesaj în care i-am zis că dacă eu nu-ți scriu, tu nu mă cauți. El m-a sunat am ieșit la poartă, mi-a zis că are un tablou pentru mine, i-am zis ulterior că trebuie să vorbim că nu mai funcționam ca la început, că lucrurile nu mai sunt așa, niciodată nu i-am spus că nu-l mai iubesc, de aici a pornit toată chestia, i-am mai dat un mesaj acum câteva zile în care i-am zis că mi-e dor de el, dar el mi-a răspuns cu altceva, mi-a trimis un screen dintr-o conversație cu altcineva, iar de atunci n-am mai vorbit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest