Cristina Ciobănașu, planuri de nuntă: ”Dorință există de ambele părți”

 

După ce fostul ei iubit, Vlad Gherman, a avansat în relația cu Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu nu a rămas mai prejos, spunând că are în plan căsătoria cu Alexandru Mureșan.

 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format pentru o perioadă lungă de timp unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz-ul autohton. Însă, la un moment dat, spre surprinderea tuturor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Actorul și-a găsit destul de repede alinarea în brațele Oanei Moșneagu pe care a cerut-o recent de soție, cei doi stabilind inclusiv data nunții.

 

Nici Cristina Ciobănașu nu a lăsat timpul să vindece rănile și s-a cuplat cu Alexandru Mureșan. Relație este, de asemenea, destul de avansată, potrivit ultimelor mărturisiri ale actriței, făcute în exclusivitate, la Xtra Night Show.

 

''Am vorbit și noi de nuntă. Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt în niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine unde suntem încât nu ne grăbim nicăieri.'', a declarat Cristina Ciobănașu, la Xtra Night Show.

 

Actrița spune că acum are o relație de prietenie cu fostul ei iubit Vlad Gherman, mai ales că au proiecte comune. ''După ce am băut la o nuntă la niște prieteni comuni toți patru, nu mai există… Da, s-a relaxat totul. Avem și emisiunea la care lucrăm împreună.'', a mai declarat Cristina Ciobănașu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest