Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație! Cum a început povestea lor de dragoste/ VIDEO

 

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-a despărțit după 9 ani de relație a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Anunțul a fost făcut de cei doi printr-un clip pe care l-a postat pe ambele conturi de socializare.

În timp ce toată lumea aștepta să anunțe data pe care își vor uni destinele, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au surprins pe toată lumea și au anunțat despărțirea. Decizia lor vine în urma unor discuții despre cum anume și-a proiectat fiecare viitorul, iar atunci când au descoperit că nu îi mai leagă atât de multe comune ca la început, au hotărât să meargă pe drumuri separate.

„Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit. (...) Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, este o parte din mesajul transmis de cei doi pe Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial care a făcut furori la momentul acela. Actorul a fost primul băiat cu care roșcata s-a sărutat, iar din momentul acela, au rămas împreună și au format unul dintre cele mai apreciate și stabile cupluri din lumea mondenă.

Timp de 9 ani, cei doi au trăit împreună momente importante și extrem de frumoase, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Și chiar dacă parcursul a fost unul plăcut, Cristina Ciobănașu a dezvăluit că faptul că au stat împreună constant, le-a afectat, în cele din urmă relația.

„Eu am fost cea care a inițiat discuția. În momentul în care ne-am cunoscut și am început această poveste de dragoste eram foarte tineri. Din acel moment am făcut cam tot împreună, am lucrat împreună, am jucat. Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi”, a mai transmis actrița din „Sacrificiul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest