Cristina Cioran, cele mai recente declarații despre o eventuală împăcare cu Alex Dobrescu: „Mi-ar plăcea să își revină”

 

Actrița a fost fermă atunci când a fost întrebată despre reluarea poveștii de iubire cu tatăl fetiței ei. Ce a declarat vedeta în exclusivitate la Xtra Night Show.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Rodul iubirii lor este micuța Ema. Cei doi nu doar că au decis să meargă pe drumuri separate, dar având în vedere ultimele acțiuni ale bărbatului, acesta are interdicție de a-și vedea fosta parteneră, dar și copila. În ultima vreme, Alex Dobrescu a făcut tot ce i-a stat în putință să o recucerească pe Cristina Cioran, însă actrița nu se lasă ușor înduplecată.

”Își dorește să o vadă pe Ema și Ema își dorește să îl vadă pe el. Acum situația este cum este. Sunt convinsă că îi pare rău, asta știu sigur. Nu iau în calcul o întâlnire a mea cu el, dar mi-ar plăcea să își revină, să se pună pe picioare, ca să își refacă relația cu fetița. (...)

Am mai intrat pe online, pentru că are voie să o vadă pe Internet. Are interdicție atât pentru mine, cât și pentru copil”, a declarat Cristina Cioran, la Xtra Night Show.

Mai mult, actrița a reacționat ferm la mesajele de iubire ale lui Alex Dobrescu, lăsând să se înțeleagă că nu va mai forma vreodată un cuplu cu acesta. ”Faptul că el a declarat că își dorește o relație cu mine, asta mi se pare o aberație. Îi înțeleg frustrările, înțeleg că își dorește să revină acasă. Asta nu se poate”, a declarat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest