Cristina Cioran, mărturisiri fără perdea despre Alex Dobrescu: ”Trafic international de droguri!”

 

Fosta prezentatoare susține că tatăl fetiței ei a fost arestat în trecut pentru trafic international de droguri.

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Cristina Cioran a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre Alex Dobrescu. Ea a declarat că tatăl Emei ar fi avut probleme destul de serioase cu legea, în sensul că a făcut închisoare pentru trafic international de droguri. Cristina Cioran a lăsat să se înțeleagă că acesta ar colabora cu autoritățile, după acele probleme grave pe care le-a avut și, de aceea, ar fi obținut o serie de succese în instanță în războiul pe care-l are cu ea, inclusiv faptul că nu a mai primit ordin de protecție împotriva bărbatului.

”Poate e deja într-un dosar în care sifonează pe cineva, nu știu! Acesta este un subiectb pe care eu nu am vrut niciodată să îl abordez și îmi pare rău că vorbesc acum despre asta. Din câte am înțeles da (n.r. a mai fost arestat). Cu mult înainte să îl cunosc eu. Trafic internațional de droguri. Aceea este o speță care s-a încheiat”, a declarat Cristina Cioran, la Xtra Night Show.

Actrița a adăugat: ”Iată că, din păcate, cererea mea nu a fost admisă, chiar dacă au fost probe video în dosar. Eu nu sunt sifon, dar pentru că el este, a fost respinsă cererea. E foarte ciudat că, deși au fost probe de agresiune ... E foarte greu să înțelegi, nu mai am nimic de zis. Ne vedem diseară, la Antena Stars, să vă povestesc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest