Cristina Cioran nu mai vrea niciun bărbat în viața ei: „A fost ultima relație, jur”

 

Dezamăgită în dragoste, prezentatoarea TV nu mai dorește să-și refacă viața, prioritatea numărul unu pentru ea fiind creșterea și educația micuței Ema.

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Cristina Cioran a spus că nu intenționează să mai aibă relații sentimentale în viitorul apropiat. Fosta prezentatoare TV s-a arătat dezamăgită de modul cum a decurs relația cu Alex Dobrescu, drept urmare nu mai vrea un alt bărbat în viața ei. Ea și-a setat alte priorități, iar pe primul loc se află creșterea și educația micuței Ema, copilul rezultat din relația cu Alex Dobrescu.

„Cred că e și ultima relație pe care mi-o mai fac în viața asta, jur. Adică a fost ultima. Nu mai doresc, eu nu îmi mai doresc, nu mai vreau. Nu mai vreau să aud. Pentru mine, ea e prioritatea (n.r. fiica ei) nici nu m-aș gândi cum ar fi”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show.

Posibilitatea de a-și crește așa cum dorește copilul a fost pusă în pericol de Alex Dobrescu, care a solicitat custodia exclusivă a fetiței lor. Argumentul său s-a bazat pe presupusa sa capacitate de a oferi un mediu mai stabil și resurse financiare adecvate pentru creșterea copilului.

„Fetița vrea să o ia el un an, să o țină el, că el o crește mai bine (...) Să stea ea acolo între cioburile lor, între mesele lor întinse și farfurii (...) Este un copil atât de mic și atât de vulnerabil. (...) E un copil, copiii au nevoie de mamă când sunt foarte mici”, a reacționat Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest