Cristina Spătar a explicat de ce luptă în instanță cu Alin Ionescu pentru pensia alimnetară: ”Copiii și-au dorit bănuții aceia”

 

Fostul soț al artistei i-a transmis acesteia că nu poate plăti pensia alimentară întrucât nu are venituri, fiind întreținut de soție.

 

Cristina Spătar luptă în instanță cu Alin Ionescu pentru ca acesta să plătească pensia alimentară pentru cei doi copii ai cuplului. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, artista a dat noi detalii despre motivele pentru care își dorește să câștige procesul, dar și de ce fostul soț nu i-a dat până acum niciun ban.

 

„Eu mi-am dorit pentru copii absolut tot ce se poate. Ei și-au dorit bănuții aceia ai lor, dar am ajuns în instanță și o doamnă avocată, care mi-a comunicat că am câștigat în primă fază, dar dânsul susține că nu are cu ce să plătească pensia alimentară, îl întreține soția. Mie îmi e bine, câștig destul de bine, mă descurc, dar copii își doresc acea pensie alimentară”, a spus Cristina Spătar, la Xtra Night Show.

 

Cântăreața a mai dezvăluit că actualul soți i-a propus să-i înfieze el pe cei mici: „Oricum suntem o familie și nici nu ar fi nevoie. Suntem o familie, dar oricum nu e cazul. A fost așa o discuție, o glumă, dar nu e cazul. Albert are 14 ani, Aida are mâine-poimâine 12 ani, sunt mari, nu mai e cazul, oricum m-a „înfiat” pe mine destul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest