Cristina Spătar, răsfățată de Vicențiu Mocanu cu un nou cadou extravagant: „Se pricepe la surprize frumoase”

 

Cântăreața este tratată ca o regină de afaceristul din Vâlcea, care a surprins-o din nou cu un cadou de mii de euro de Moș Nicolae.

Fosta Regină R&B și-a găsit liniștea și siguranța în brațele afaceristului vâlcean Vicențiu Mocanu, de care și-a legat destinele anul trecut. Acesta o ține în puf pe cântăreață, răsfățând-o cu cadouri scumpe și excursii în destinații de lux. În ultimul desant la Roma, Cristina s-a îndrăgostit de o geantă de firmă, însă din cauza cozii din magazinul respectiv nu a mai luat-o. Dar a găsit-o acum, peste ghetuțele așezate la ușă.

 

''Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului.'', a declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show.

 

Cristina Spătar a început să se implice activ și în afaceri, pentru a fi un sprijin pentru soțul ei. ''E un om bun, eu îl susțin. Căsuțele sunt în lucru, durează. Trebuia să terminăm până în iarnă. O parte din ele sunt aproape gata. E de lucru, eu singură nu mă pricep atât de bine când vine vorba de constructor.

Trebuie să stai cu gura pe ei. Pentru bloc mai vrem să facem două etaje, dar ne trebuie autorizație. Învăț multe.'', a mai declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest