Cristina Vasiu și Cătălin Stoica, dragoste la primul podcast! „Eram un pic sălbăticuță…”

 

Cei doi se îndreaptă spre un an de relație și au povestit în exclusivitate la Xtra Night Show cum s-au cunoscut.

 

Cristina Vasiu a scăpat de dramele și traumele trecutului și și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Stoica. Cei doi au venit pe canapeaua Xtra Night Show pentru a povesti, între altele, cum a debutat relația lor. Au participat împreună la un podcast și de acolo s-a înfiripat relația, după cum au declarat cei doi îndrăgostiți, care mai au un pic și împlinesc un an de relație.

 

„Am ajuns la podcast, unde trebuia să merg, acolo ne-am cunoscut. Relația nu a început acolo, am început să ieșim, ne-am cunoscut, eram așa într-o perioadă... Nu am vrut să ies cu el, eram un pic sălbăticuță, pentru că nu prea mai aveam încredere în oameni”, a rememorat cântăreața în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

 

Cătălin Stoica a oferit ceva mai multe amănunte, spunând că totul a început cu un mesaj pe rețelele de socializare: „Știți cum a fost începutul? Eu i-am scris pe Facebook, știind că vine la podcast și am știut că este bolnavă și am zis să o ajut cu niște medicamente. I-am scris, iar ea mi-a răspuns pe un ton arogant și am zis „mamă ce arogantă e”. După care, când a venit la podcast în platou, eram și eu arogant, eram puțin mai distant, iar după podcast mi-am făcut curaj să o invit la masă”.

 

În vară, pentru Spynews.ro, Cristina Vasiu a anunțat că s-a mutat împreună cu Cătălin și că totul merge foarte bine în relația lor, mai ales că acesta a reușit să o facă să depășească decepțiile anterioare: „Sunt foarte bine, am trecut peste o despărțire ca toată lumea, că așa se întâmplă. Am avut o perioadă în care am stat eu cu mine, m-am regăsit și mi-am dat seama că fericirea nu stă neapărat în persoana de alături, ci poți să fi fericit tu cu tine bucurându-te de activitatea ta, de familie, de prieteni, iar persoana care se întâmplă să îți fie iubit, iubită, să intre în puzzle-ul tău în așa fel încât să se încadreze perfect, nu să-l schimbe, ci să-l completeze”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest