Cu cât a fost amendat Selly de autorități, după ce a dat o paranghelie de zile mari cu greii manelelor/ VIDEO

 

Selly a primit o amendă substanțială, după ce a organizat o paranghelie de zile mari, cu ocazia zilei lui de naștere, cu mai mulți maneliști celebri care au întreținut atmosfera. După ce autoritățile au văzut imaginile pe care vlogger-ul le-a publicat pe contul său de socializare, vedeta a fost sancționată, sub motivul că nicio regula de distanțare nu a fost respectată.

Împlinirea vârstei de 20 de ani a fost marcată într-o manieră total neplăcută pentru Selly. Vlogger-ul a organizat o petrecere la care au participat 20 de persoane, printre care și Tzancă Uraganu, care a întreținut atmosfera!

Cheful a avut loc în seara de sâmbătă, potrivit filmulețelor publicate de vedetă pe instagram. Iar la încheierea parangheliei, Selly le-a mulțumit tuturor celor care au participat pentru evenimentul frumos de care a avut parte cu ocazia schimbării prefixului.

Cu cât a fost amendat Selly de autorități

La petrecerea lui Selly s-au dat amenzi în valoare de peste 15.000 de lei, după ce autoritățile au constatat că la petrecere au participat peste 20 de persoane care nu au respectat nicio măsură de siguranță impusă în contextul pandemiei de coronavirus.

„La data de 28 februarie, polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, se arată în comunicatul autorităților, potrivit Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest