Cum a comentat Dan Capatos criticile Oanei Zăvoranu la adresa lui: “Aș vrea să îi dau tot timpul marfă”/ VIDEO

 

Dan Capatos se numără printre cei luați în vizor de Oana Zăvoranu pe canalul ei de YouTube, acolo unde critică dur acțiunea vedetelor de a promova în mediul online diferite produse. În cadrul emisiunii pe care o moderează, prezentatorul XNS a comentat reacția actriței în ceea ce îl privește.

Oana Zăvoranu a reușit să stârnească valuri de controverse, odată cu deschiderea canalului de YouTube. Și spunem asta pentru că vedeta comentează aprig maniera in care anumite vedete din showbiz-ul autohton promovează produsele brand-urilor cu care semnază contracte.

Printre cei vizați de “Querida” se află și Dan Capatos care a mărturisit că își dorește să fie contactat de cât mai mulți clienți pentru a le promova produsele, dorindu-și să îi ofere material Oanei Zăvoranu pentru canalul ei de YouTube.

Moderatorul emisiunii “Xtra Night Show” a încheiat subiectul menționând că Oana Zăvoranu îi este o persoană dragă și că tocmai de aceea își dorește să îi ofere motive de discuție în mediul online.

“Eu vreau să am contacte, să se supere Oana Zăvoranu pe mine. S-a luat și de mine, dar aș vrea să îi dau tot timpul marfă. Oana este sora noastră.”, a spus Dan Capatos.

În platoul XNS, în timp ce Dan Capatos făcea declarațiile de mai sus, se afla și Oana Roman care nu a avut nicio reacție în ceea ce o privește pe Oana Zăvoranu. Un lucru de-a dreptul surprinzător, dat fiind faptul că ea una dintre cele mai comentate și puse la zid persoane publice din lumea mondenă românească de “Querida”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest