Cum a dat jos Andrei Mihalcea 25 de kilograme: „Mănânc când îmi aduc aminte”

 

Concurentul de la Chefi la Cuțite a dezvăluit în exclusivitate la Xtra Night Show cum a slăbit accelerat.

 

Andrei Mihalcea a participat la ultima ediție a Chefi la Cuțite, iar acum a venit în platoul Xtra Night Show, unde a dezvăluit cum a reușit să dea jos 25 de kilograme într-un timp record. Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a mărturisit că nu este vorba despre o dietă miraculoasă, ci mai degrabă de un stil de viață care nu este de fel prea sănătos. El spune că la 2-3 ani mănâncă atunci când apucă și așa reușește să slăbească într-un ritm accelerat.

 

''Nu sunt în mijlocul unei cure de slăbire. Eu la fiecare 2-3 ani de zile mă subțiez sau mă îngraș. Clar nu este bine, dar este real. Mănânc când îmi aduc aminte și când am timp. '', a declarat Andrei Mihalcea, în exclusivitate, la Xtra Night Show

 

Andrei Mihalcea a vorbit și despre pasiunea pe care o are pentru bucătărie: „Eu gătesc acasă pentru iubita mea, pentru familie, pentru prieteni, pentru fiica mea. Sunt pasionat de bucătărie, dar la stadiul de amator. Eu am o pasiune pentru restaurantele acestea de o stea, două, trei. Mă fascinează povestea din spate, pentru că nimeni nu e dispus să dea 500 de euro pe o mâncare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest