Cum a fentat Mihaela Moise restricțiile pentru a-și serba fata: „A trebuit să mergem separat!”

 

Vedeta nu mai suportă măsurile impuse de autorități împotriva Covid 19 și face tot ce-i stă în putere pentru a îi oferi normalitatea fetiței ei Katia.

 

Katia a împlinit 3 ani, așa că Mihaela Moise a decis să-i organizeze ziua. Cum restricțiile generate de pandemia de Covid 19 nu permit organizarea de petreceri, vedeta a găsit o metodă să-i aducă prietenii copilei alături. Astfel, aceasta le-a dat întâlnire la un loc de joacă, acolo unde accesul e permis pe timp de pandemie.

 

„Marți mi-am înmormântat unchiul, iar miercuri a fost ziua fiicei mele. Am organizat ziua de naștere la un loc de joacă pentru copii, pentru că nu sunt permise petrecerile, dar la locul de joacă poți merge cu copiii. Este o prostie, eu nu am voie sa vin cu 10 copii rude, dar dacă vin zece prietene cu copiii au voie. Din cauza aceasta a trebuit să mergem separat. Trebuie să trăim mai departe, mi se pare ca nu mai terminăm de doi ani de zile”, a declarat Mihaela Moise la Antena Stars.

 

Mihaela Moise a mai trecut printr-o situație asemănătoare anul trecut de ziua fiicei sale. Vedeta nu a avut voie nici atunci să o sărbătorească pe micuța Katia la grădiniță, din cauza măsurilor împotriva COVID-19.

 

„Anul trecut de ziua ei nici măcar la grădiniță nu am putut să îi duc un tort din cauza virusului . Iar anul acesta am zis că nu se mai poate și am dus-o la locul de joacă, deja e mare înțelege. A fost foarte fericită, a primit foarte mult cadouri. Eu i-am cumpărat foarte mult cadouri, dar nu i le-am dat, am zis că o să i le ofer de Moș Nicolae”, a mai spus Mihaela Moise.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest