Cum a reacționat Cristina Cioran după ce Alex Dobrescu a spus că vrea custodia exclusivă a copilului: „Să stea acolo între cioburile lor?”

 

Alex Dobrescu a venit cu ideea de a o crește de unul singur pe micuța Ema. Reacția Cristinei Cioran a fost vehementă.

Alex Dobrescu a spus că ar dori să o crească singur pe micuța Ema. Argumentul său s-a bazat pe presupusa sa capacitate de a oferi un mediu mai stabil și resurse financiare adecvate pentru creșterea copilului. Cristina Cioran nici nu vrea să conceapă o astfel de situație. În exclusivitate la Xtra Night Show ea a avut o reacție vehementă.

„Fetița vrea să o ia el un an, să o țină el, că el o crește mai bine (...) Să stea ea acolo între cioburile lor, între mesele lor întinse și farfurii (...) Este un copil atât de mic și atât de vulnerabil. (...) E un copil, copiii au nevoie de mamă când sunt foarte mici”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show.

Totodată, fosta prezentatoare a mai susținut că sunt petreceri în casa în care locuiește fostul ei partener, iar acestea nu constituie un mediu propice în care să crească un copil. Ea a mai precizat că Alex Dobrescu nu are venituri sigure. „Acolo sunt petreceri. Aia nu este o casă în care poate crește un copil. Se face o anchetă socială, într-adevăr, la mine, la el. Dar el nu are forme legale undeva, el nu are casă, el nu are venituri, afacerile nu există. Despre ce vorbim?”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest