Cum a reușit Fulgy să o convingă pe sora lui, Margherita de la Clejani, să se reapuce de cântat: “Ne vom înțelege la o sumă top!”/ VIDEO

 

După ce o bună perioadă de timp, Margherita de la Clejani a dispărut din lumina reflectoarelor, mai ales după problemele cu legea pe care le-a avut, iată că acum, Fulgy a aruncat bomba! Sora lui va reveni pe piața muzicală, iar decizia se pare că se datorează lui. Cum a reușit tânărul de 23 de ani să o convingă pe Marga să iasă din conul de umbră?

În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, Fulgy a dezvăluit că s-a reprofilat, iar noua lui meserie este strâns legată de activitatea artistică a surorii lui. Potrivit spuselor sale, fiul Clejanilor este noul impresar muzical al Margheritei, astfel că toate deciziile care vor ține de evenimentele pe care Margherita le va onora, vor fi luate de el.

 „Urmează mare redeschidere cu Margherita de la Clejani. Margherita se reapucă de cântat, după o pauză îndelungată uite că m-a ascultat Dumnezeu și am convins-o și eu oarecum și și-a dat și ea seama în același timp. Dumnezeu le-a aranjat pe toate. M-am rugat lui Dumnezeu să îi lumineze mintea. Era păcat ca o fată atât de frumoasă, talentată și inteligentă pentru că și ea ca mine domină. Margherita repetă încontinuu pentru că are auz absolut ca fratele ei. Până și când vorbim studiem. (…) I-am stabilit un onorariu Margheritei. În funcție de calitatea persoanelor ne vom înțelege la o sumă top. Marga nu va cânta la nunți, e showman, va cânta în cluburi sau la fratele meu, Joshua Castellano”, a spus Fulgy într-un interviu pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest