Cum a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu în Castellon: ”Am adus slănină, șorici și parizer, că e la mare căutare”

 

Prezentatoarea TV a sărbătorit împlinirea a 50 de ani în Spania, alături de rude și prieteni.

Adriana Bahmuțeanu a profitat că în acest an sărbătorile pascale coincide cu ziua de naștere și a luat decizia de a pleca împreună cu familia la Castellon, Spania, acolo unde sunt verii ei. Vedeta a stat, pentru câteva zile în Castellon, iar în prezent, se află în Barcelona. Întrebată cum se simte la 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu spune că este împăcată cu ea însăși și este mai bine decât în urmă cu 25 de ani.

„Aici am petrecut. Am avut și ouă, în Castellon este cea mai mare comunitate de români, 50% sunt români. Am venit și noi din România pregătiți pentru Paște. Am adus și noi niște produse tradiționale: slănină, șorici, parizer, parizeul e la mare căutare, cozonac, toate astea (...) Acum suntem la Barcelona, ne plimbăm pe aici (...) La 50 e ca la 25, pe cuvânt, mă simt mult mai bine”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show.

George Restivan a avut și el o intervenție la XNS în care a precizat: „Eu și Adriana formăm un cuplu puternic în continuare, dar în același timp, suntem și două entități separate, ceea ce înseamnă că ea are businessul ei, afacerea ei, iar eu în State, dar în rest, suntem bine (...) După sărbători am plecat din România. Deocamdată, vorbim, vedem, nu știm deocamdată (n.r. dacă o să se întoarcă împreună în România)”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest