Cum arată acum fața Mariei Ilioiu, fosta ispită de la “Insula Iubirii”, după ce a fost mutilată de un medic estetician/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

La mai bine de un an după ce a fața i-a fost mutilată de un tratament estetic care ar fi trebuit să îi ofere luminozitate tenului, Maria Ilioiu s-a afișat în calitate de invitată la un eveniment monden, unde toată lumea putut vedea cum arată acum, după drama îndurată.

Maria Ilioiu a trecut prin momente cumplite după ce a fost mutilată de un medic estetician, ce ar fi trebuit să o ajute să arate mai bine, însă care, din păcate i-a distrus tenul cu un tratament facial, aparent banal.

Fosta ispită de la “Insula iubirii” a rămas cu o traumă profundă din cauza acestei experiențe neplăcute prin care a trecut. Însă nu doar traumele de natură psihologică sunt cele care o însoțesc, ci și cicatricile care încă nu au dispărut complet de pe fața acesteia.

Deși la evenimentul monden, tenul Mariei Ilioiu părea impecabil, sub fondul de ten se ascund semnele tratamentului facial nereușit, după cum a dezvaluit chiar ea, în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii “Showbiz Report” de la Antena Stars.

„Este foarte greu să treci prin așa ceva, mai ales când nu ai persoane care să te susțină. A trecut un an, dar pentru mine parcă ieri s-a întâmplat. Pentru mine, această zi este foarte grea, acum un an am fost mutilată, astăzi cu cicatrici pe față. Încă sunt psihic jos. Nu am reușit să mă reechilibrez. Am apelat la ajutor specializat, altfel nu reușeam să îmi revin cât de cât. Aveam atacuri de panică, simțeam că mor, că fac infarct. Simțeam că o să mor, că o să leșin, că fac infarct în secunda asta”, a declarat Maria Ilioiu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest