Cum au ajuns Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu să fie prietene, deși au iubit același bărbat: “Și-a dorit mult să mă cunoască”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Iulia Sălăgean a vorbit cu lux de amănunte despre cum a ajuns sa fie prietenă cu Bianca Drăgușanu, chiar dacă blondina a intervenit în mariajul ei cu Alex Bodi.

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au luat pe toata lumea prin surprindere cu aparițiile lor și cu presupusa lor prietenie, dat fiind că au iubit amândouă același bărbat. Iulia Sălăgean a povestit că cea care tot insista să o cunoască a fost Bianca Drăgușanu, insistențe care au avut loc încă de pe vremea relației acesteia cu Alex Bodi.

„Ea și-a dorit foarte mult să mă cunoască și a insista foarte mult, o perioadă lungă de timp a insistat să mă cunoască sau să ne pună cel puțin la aceeași masă pe mine și pe Alex să vadă dacă sunt gesturi, priviri.”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars

Totodată, Iulia Sălgean a mai povestit că nu a fost deloc pregătită să o cunoască pe Bianca Drăgușanu, însa din cauza insistențelor și a presiunii a fost nevoită să stea la aceeași masă cu blondina.

„Eu când am cunoscut-o pe ea nu era pregătită dar din cauza presiunilor. Alex fiind într-o relație cu ea, ea strica liniștea relației din cauza acestei dorințe a ei și am venit la București și am cunoscut-o, dar foarte puțin.”, a mai adăugat Iulia Sălăgean.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest