Cum au fost sărbătorile pentru Cătălin Botezatu: „De vreo 10 ani am fost tot pe drumuri”

 

Celebrul designer a rememorat cum trăia sărbătorile pascale atunci când era copil. Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show.

Cătălin Botezatu a dezvăluit cum erau sărbătorile pascale pe vremea în care era copil. În exclusivitate la Antena Stars el a mărturisit că ținea post și abia aștepta să treacă pe sub masa, în biserică. "Sărbătorile pentru mine sunt sfinte, deși aș putea spune că nu le-am mai făcut așa, cum le sărbătoream când eram copil. În ultima perioadă, de vreo 10 ani, am fost tot pe drumuri, nu fac foarte des Paștele în țară. Cele mai frumoase sărbători de Paște au fost când eram copil. Mergeam la denii că toată lumea mergea, nu pentru că făceam noi ceva noi special. Oamenii erau mult mai credincioși, credeau mult mai mult în Dumnezeu. Mergeam la biserică și dacă nu era Paștele. Miercurea și vinerea, duminica nu mai vorbim", spune Cătălin Botezatu.

Celebrul designer a mărturisit că ținea post în această perioadă, fie că voia, fie că nu voia. "Acum nu mai pot să țin pentru că am anumite probleme medicale, dar asta este. Țineam post, așteptam așa, ca orice copil, chestia aia cu trecutul pe sub masă. Eram obsedat să nu uit să îmi pun dorințele când treceam pe sub masă. Se pare că le-am făcut de fiecare dată bine, pentru că tot ce mi-am dorit am cam avut. Eu cred într-un Dumnezeu al meu, unul personal, permisiv, care mă iartă, mă îndrumă, mă ceartă, îmi dă satisfacții.", mai spune designerul.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest