Cum își menține Tudor de la Fly Project greutatea: „După ce îmi beau cafeaua…”

 

Artistul s-a luptat mult cu kilogramele, a reușit într-o primă față să slăbească drastic, apoi a decis că e indicat să mai pună puțin pe el.

 

Tudor de la Fly Project a dat jos peste de 60 de kilograme, ajungând de la 104 la 50 de kilograme. Artistul nu s-a arătat prea încântat de modul în care arăta, drept urmare a luat hotărârea să se îngrașe la loc, până a ajuns la 71 de kilograme. În exclusivitate la Xtra Night Show, Tudor a povestit cum acționează atunci când remarcă faptul că a pus un kilogram în plus.

 

„Ultima dată când ne-am văzut cred că aveam 54 de kilograme - 56 de kilograme. Nu m-am gândit în viața mea. O viață am vrut să slăbesc și după ce slăbești, că nu ești OK…Acum sunt înapoi la 71 de kilograme. Am vrut să slăbesc, dar așa s-a dus. Vreau să mă mențin așa. Sunt pe modelul că dacă mai iau un kilogram în plus dimineață, după ce îmi beau cafeaua, două zile nu mai mănânc nimic. Nici nu vreau să mă duc la 104, pentru că nu mi-a plăcut de mine niciodată”a spus Tudor de la Fly Project, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

 

Artistul a abordat și un alt subiect, anume cum se simte în rolul de tătic: „Fetele sunt bine sănătoase. Ilinca are cinci ani, urmează să facă șase și la anul la școală. Nu înțelegeam lucrurile astea acum cinci ani și acum când mă gândesc că din toamnă la școală. (...) Nu știm dacă ne mai dorim un nou copil. Noi nu am programat chestiile astea. Dacă vine, da, dacă nu…Ana își dorește mai mult încă o soră pentru Ilinca”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest