Cum își pregătește Silviu Prigoană copiii pentru viață! Mărturisiri exclusive la Xtra Night Show: „Învață chineză”

 

La Xtra Night Show, Silviu Prigoană a dat din casă, spunând cum investește în educația copiilor săi pentru ca aceștia să aibă un drum cu cât mai puține obstacole în viață.

 

Omul de afaceri este preocupat de educația copiilor săi. Chiar dacă recunoaște că nu îi poate dezlipi pe aceștia de tabletă ori computer, omul de afaceri a mărturisit la Xtra Night Show că a reușit totuși să le facă un program bine structurat, în care să poată acumula cât mai multe lucruri, iar în plus să se dezvolte fizic armonios, făcând înot, dar și alte sporturi. După ce a studiat oferta din piața bucureșteană de învățământ, acesta a decis că instituția privată British School e cea mai bună opțiune pentru cei mici. Totodată, el a dezvăluit că de două luni a devenit și bunic.

 

,,N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră. Școala la privată, la British. Corina a născut acum două luni, sunt bunic, cel mic e cetățean american", a spus Silviu Prigoană.

 

Omul de afaceri este conștient de importanța sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor săi, însă spune că nu-și dorește să scoată campioni din ei. Mai ales că pentru acest lucru e nevoie de investiții enorme, iar rezultatul nu este deloc sigur. Silviu Prigoană a spus că mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă ca și Hagi, dar nu au ajuns și că el știe foarte multe cazuri în care unii și-au vândut casa și au plătit antrenor.

 

,,Mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă Hagi, dar n-au ajuns. Eu știu cazuri că și-au vândut casa și au plătit antrenor. (...) Tenisul și fotbalul sunt sporturi care în final, unii mai ajung și dau de bani, dar sunt zeci de sporturi care nu aduc nimic în final, glorie, o diplomă și o medalie. Copiii mei fac sport, dar nu de performanță, ei fac obligatoriu”, a declarat Prigoană la Xtra Night Show.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest